120 dni za vrnitev blaga
98 % strank priporoča trgovino
Več kot 400.000 kosov spodnjega perila po ugodnih cenah
Velikanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pakiranje s popustom

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Vrsta gume
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Dolžina hlačk
Več... Manj
Filter

Ali ste vedeli, da obstajajo posebne nogavice za bosonoge za bosonoge čevlje? Strokovnjaki celo priporočajo, da obujete posebne nogavice v bosonoge čevlje. Klasične nogavice imajo ozek prst, ki oblikuje prste v nenaravno obliko. Nogavice za bosonogo obutev imajo širok prstni del in tako podpirajo naravno obliko stopala. Če iščete češke nogavice ...

Ali ste vedeli, da obstajajo posebne nogavice za bosonoge za bosonoge čevlje? Strokovnjaki celo priporočajo, da obujete posebne nogavice v bosonoge čevlje. Klasične nogavice imajo ozek prst, ki oblikuje prste v nenaravno obliko. Nogavice za bosonogo obutev imajo širok prstni del in tako podpirajo naravno obliko stopala. Če iščete češke nogavice za ženske v slogu bosih nog, se zgledujte po Voxxu.

Spodbujanje naravne hoje

Nogavice za bosonogo nogomet imajo ne le širše prste, da se lahko prsti prosto gibljejo, ampak tudi ohlapnejši del gležnja. Ženske nogavice za bosonogo nogomet znamke Voxx se ponašajo z verižico, ki poskrbi za udobje vaših prstov. Izdelana je iz mešanega materiala, v katerem prevladuje bombaž. Odvajajo znoj, zato so kot nalašč za športne dejavnosti. Nogavice Barefoot so na voljo tudi v moški različici. Če ste ljubitelj bosonoge hoje, ta kos spodnjega perila ne sme manjkati v vaši garderobi.

Pokaži več

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-5 od 5 predmetov
1-5 od 5 predmetov