Poletni Black Friday! Popusti do -80 %
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pakiranje s popustom

Pisane nogavice in nogavice z veselimi motivi vam bodo zagotovo dvignile razpoloženje tudi na deževen dan. Ko boste obuli te ženske nogavice s privlačnim dizajnom, bodo postale vaš nepogrešljivi partner za hektična delovna jutra, popoldanske obiske kavarn in sproščene večere pred televizijskim zaslonom. Vesele nogavice čeških blagovnih znamk s...

Pisane nogavice in nogavice z veselimi motivi vam bodo zagotovo dvignile razpoloženje tudi na deževen dan. Ko boste obuli te ženske nogavice s privlačnim dizajnom, bodo postale vaš nepogrešljivi partner za hektična delovna jutra, popoldanske obiske kavarn in sproščene večere pred televizijskim zaslonom. Vesele nogavice čeških blagovnih znamk so prav tako odličen namig za izvirno darilo, ki bo obdarovancu ogrelo srce. 

Kako izbrati prave nogavice za ženske?

Nogavice niso le za okras. Pravzaprav opravljajo številne pomembne funkcije - ohranjajo noge suhe, jih po potrebi grejejo ali hladijo, zmanjšujejo potenje in preprečujejo neprijeten vonj. Nikakor vas ne smejo ščipati in povzročati neprijetnih mehurjev na teletih ali gležnjih. Bodite pozorni tudi na kakovost materialov - nizke nogavice iz bombaža in bambusovih vlaken so primerne za vsakodnevno nošenje, medtem ko so funkcionalne gležnjarske nogavice iz naravne volne merino, ki učinkovito vpija znoj, kot nalašč za šport.

Pokaži več

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Vrsta gume
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Dolžina hlačk
Več... Manj
Filter

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-30 od 168 predmetov
na stran
1-30 od 168 predmetov