Poletni Božič! Popusti do -80 %
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pakiranje s popustom

Vaša stopala si zaslužijo le najboljše, zato jim to omogočite. Ne glede na to, ali ves dan preživite na pisarniškem stolu ali pa, nasprotno, ne sedite niti za trenutek, boste cenili kakovostne ženske nogavice iz organskega bombaža. Naravni material je tako zračen in vpojen, da se vaša stopala ne bodo neprijetno potila niti v zaprtih čevljih. Če ...

Vaša stopala si zaslužijo le najboljše, zato jim to omogočite. Ne glede na to, ali ves dan preživite na pisarniškem stolu ali pa, nasprotno, ne sedite niti za trenutek, boste cenili kakovostne ženske nogavice iz organskega bombaža. Naravni material je tako zračen in vpojen, da se vaša stopala ne bodo neprijetno potila niti v zaprtih čevljih. Če ugotovite, da vam bombažne nogavice ustrezajo, v svojo garderobo dodajte še hlačke iz organskega bombaža. Z njimi ne boste naredili napake (ali sramote).

Zakaj kupiti spodnje perilo iz organskega bombaža

Zakaj zamenjati običajno spodnje perilo za spodnje perilo in oblačila iz organskega bombaža? Predvsem zato, ker je ekološki bombaž pridelan naravno, za njegovo pridelavo in predelavo pa se uporabljajo le naravni viri. Zato je okolju zelo prijazen in trajnosten material, ki ne draži občutljive kože in je primeren za majhne otroke in ljudi z alergijami ali težavami s kožo. Za nameček bo na svoj račun prišla tudi vaša denarnica. Žensko spodnje perilo iz organskega bombaža je zelo kakovostno in traja dlje, zato vam ni treba zapravljati denarja za nove kose.

Pokaži več

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Vrsta gume
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Dolžina hlačk
Več... Manj
Filter