Poletni Black Friday! Popusti do -80 %
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pakiranje s popustom

Ali ste vedeli, da so za slabo razpoloženje pozimi lahko kriva mrzla stopala? Zato v vaši omari ne smejo manjkati tople ženske nogavice. Če so vaša stopala mrzla, vam dodatna plast oblačil ne bo pomagala. Primerne zimske nogavice za ženske morajo segati vsaj do sredine goleni, da čim bolje pokrijejo gleženj. Bodite pozorni na rob, ki ne sme stis...

Ali ste vedeli, da so za slabo razpoloženje pozimi lahko kriva mrzla stopala? Zato v vaši omari ne smejo manjkati tople ženske nogavice. Če so vaša stopala mrzla, vam dodatna plast oblačil ne bo pomagala. Primerne zimske nogavice za ženske morajo segati vsaj do sredine goleni, da čim bolje pokrijejo gleženj. Bodite pozorni na rob, ki ne sme stiskati noge, vendar tudi ne sme biti preveč ohlapen. Izberite tople nogavice za ženske glede na to, ali se želite ukvarjati s športom ali se sprostiti doma.

Tople nogavice glede na vrsto dejavnosti

Izberite izolirane nogavice za ženske glede na namen. Če se odpravljate na drsanje, smučanje, tek na smučeh ali samo na sprehod, izberite funkcionalne nogavice, ki bodo ohranile vaša stopala topla, hkrati pa odvajale znoj, zaradi katerega bi vas po določenem času lahko začela mraziti. Najbolj priljubljeno funkcionalno spodnje perilo je volna merino. Ali ste vedeli, da so na voljo tudi nogavice iz merina? Zlasti v zimskih dneh boste cenili njihove odlične termoregulacijske lastnosti in odlično vpojnost brez vonja. Za trenutke sproščanja doma ob kaminu ali pod odejo obujte udobne pletene nogavice za ženske, ki bodo poskrbele za popolno toplotno udobje.

Pokaži več

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Vrsta gume
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Dolžina hlačk
Več... Manj
Filter

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-16 od 16 predmetov
1-16 od 16 predmetov