120 dni za vrnitev blaga
98 % strank priporoča trgovino
Več kot 350.000 kosov spodnjega perila po ugodnih cenah
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pakiranje s popustom

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Vrsta gume
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Dolžina hlačk
Več... Manj
Filter

Uživajte na vsakem koraku svoje pustolovske poti z ženskimi nogavicami za na prostem. Njihova naloga je zaščititi pred vlago in mrazom, preprečevati prekomerno znojenje, vpijati neprijetne vonjave in izboljšati pretok krvi v stopalih. Za pohodniške in treking čevlje so idealne pohodniške nogavice z visokim robom ali nogavice, ki se ne zvijajo i...

Uživajte na vsakem koraku svoje pustolovske poti z ženskimi nogavicami za na prostem. Njihova naloga je zaščititi pred vlago in mrazom, preprečevati prekomerno znojenje, vpijati neprijetne vonjave in izboljšati pretok krvi v stopalih. Za pohodniške in treking čevlje so idealne pohodniške nogavice z visokim robom ali nogavice, ki se ne zvijajo in ščitijo pred odrgninami.

Kako izbrati nogavice za pohodništvo?

Da bodo ženske nogavice za na prostem 100-odstotno opravljale svojo funkcijo, se vam morajo popolnoma prilegati. Pri izbiri nogavic se osredotočite na njihovo velikost in višino roba - v nobenem primeru ne smejo zdrsniti ali stisniti gležnjev ali teleta in povzročiti bolečih mehurjev. Pozorni bodite tudi na kakovost materialov - uspešne so funkcionalne nogavice s frotirno pletenino in srebrnimi vlakni ali nogavice iz volne merino, ki učinkovito vpijajo znoj in so antibakterijske. 

Pokaži več

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-6 od 6 predmetov
1-6 od 6 predmetov