Poletni Black Friday! Popusti do -80 %
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pakiranje s popustom

Ženske nogavice za zdravje bodo cenjene pri tistih, ki trpijo za sladkorno boleznijo, se ukvarjajo s športom ali ves dan preživijo na nogah. Zanje je značilen zelo ohlapen rob, ki se ne razteza okoli gležnjev in telečk ter zato ne povzroča bolečih mehurjev in otekanja spodnjih udov. Poleg tega nogavice vsebujejo srebrna vlakna, ki imajo antiba...

Ženske nogavice za zdravje bodo cenjene pri tistih, ki trpijo za sladkorno boleznijo, se ukvarjajo s športom ali ves dan preživijo na nogah. Zanje je značilen zelo ohlapen rob, ki se ne razteza okoli gležnjev in telečk ter zato ne povzroča bolečih mehurjev in otekanja spodnjih udov. Poleg tega nogavice vsebujejo srebrna vlakna, ki imajo antibakterijske lastnosti - uničujejo nekatere vrste bakterij, absorbirajo neprijetne vonjave in preprečujejo glivične bolezni.

Kako izbrati zdravstvene nogavice za ženske?

Zdravstvene nogavice izbirajte glede na svoje potrebe. Če imate sladkorno bolezen, poiščite antibakterijske nogavice za ženske z elastičnim robom, ki pomagajo odpraviti težave, povezane s sindromom diabetičnega stopala. Opravljate fizično zahtevno delo? Nato izberite nizke nogavice z ojačano peto in prsti, ki absorbirajo udarce in preprečujejo nastanek mehurjev. Ženske funkcionalne nogavice s srebrom lahko uporabljate tudi pri športu, kjer boste cenili predvsem učinkovito odvajanje znoja in odpravljanje neprijetnih vonjav.

Pokaži več

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Vrsta gume
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Dolžina hlačk
Več... Manj
Filter

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-2 od 2 predmetov
1-2 od 2 predmetov