120 dni za vrnitev blaga
98 % strank priporoča trgovino
Več kot 350.000 kosov spodnjega perila po ugodnih cenah
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pakiranje s popustom

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Filter

Vesele boksarice, ki igrajo z vsemi barvami, vam bodo narisale nasmeh na ustnice in postale vaš najljubši partner v nelagodju. Ko si jih nadenete, ste lahko prepričani, da vam razpoloženja ne bo pokvarilo deževno ponedeljkovo jutro, neskončen delovni sestanek ali pomanjkanje kave v kuhinji podjetja. Za nameček bodo tu našli nekaj zase ljubitelj...

Vesele boksarice, ki igrajo z vsemi barvami, vam bodo narisale nasmeh na ustnice in postale vaš najljubši partner v nelagodju. Ko si jih nadenete, ste lahko prepričani, da vam razpoloženja ne bo pokvarilo deževno ponedeljkovo jutro, neskončen delovni sestanek ali pomanjkanje kave v kuhinji podjetja. Za nameček bodo tu našli nekaj zase ljubitelji narave, dobre hrane in božičnih praznikov, pa tudi moški, katerih srce bije za nenavadne hobije in športe.

Kako izbrati moške bokserje 

Moške boksarice ne smejo manjkati v garderobi nobenega moškega. Zaradi tesnega kroja tesno objamejo telo, se ne zvijajo in jih lahko nosite tudi pod oprijetimi hlačami. Poleg tega se udoben elastičen pas dobro prilagaja vašim meram in vas ne stiska ali grize. Hit v črni barvi so češke boksarice Horsefeathers ali boksarice 69SLAM. Zanje še niste slišali? Svetovno znana blagovna znamka ženskega in moškega spodnjega perila, kopalk in dodatkov se je rodila na Baliju, v raju deskarjev, sonca in dobre volje.

Pokaži več

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-30 od 200 predmetov
na stran
1-30 od 200 predmetov