120 dni za vrnitev blaga
98 % strank priporoča trgovino
Več kot 400.000 kosov spodnjega perila po ugodnih cenah
Black Friday
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Black Friday

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Vrsta gume
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Filter

Izstopajte iz množice in nosite nore boksarice z veselimi motivi, ki odlično ponazarjajo vašo osebnost. Izdelani so iz visokokakovostnih materialov, tesno se prilegajo in imajo elastično gumo, ki vas ne bo dušila. Ne glede na to, ali radi rolkate, tečete za žogo ali na odprtem morju, v naših bokserkah boste vedno sami zase. Ali raje nosite krat...

Izstopajte iz množice in nosite nore boksarice z veselimi motivi, ki odlično ponazarjajo vašo osebnost. Izdelani so iz visokokakovostnih materialov, tesno se prilegajo in imajo elastično gumo, ki vas ne bo dušila. Ne glede na to, ali radi rolkate, tečete za žogo ali na odprtem morju, v naših bokserkah boste vedno sami zase. Ali raje nosite kratke hlače? Ni problema! Kupite moške nogavice z enakim motivom in jih uskladite od glave do pet.

Veselo spodnje perilo za vsako garderobo

Pisano spodnje perilo z veselimi motivi lahko nosite pod poletnimi kratkimi hlačami, delovnimi kavbojkami in hlačami za obleko - veseli motivi bodo ostali vaša skrivnost. Pomembno je, da se vam spodnje perilo popolnoma prilega. Zato preverite dolžino hlač in pazite na pretesno elastiko v pasu ter izrazite šive, ki lahko dražijo kožo. Niste prepričani, kaj izbrati? Oglejte si vesele boksarice s športnimi motivi ali moške kratke hlače češke blagovne znamke Styx, ki so izdelane iz 100-odstotnega bombaža.

Pokaži več

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-9 od 9 predmetov
1-9 od 9 predmetov