120 dni za vrnitev blaga
98 % strank priporoča trgovino
Več kot 350.000 kosov spodnjega perila po ugodnih cenah
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pakiranje s popustom

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Vrsta gume
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Filter

Od glave do peta se ujemajte v veselih barvah, ki odlično odražajo vašo osebnost ali trenutno razpoloženje. Pisano spodnje perilo z veselimi motivi je izjemno udobno, odlično krojeno in sešito iz kakovostnih materialov, ki so združljivi z občutljivo kožo. Veselih kratkih hlač, boksaric in nogavic lahko kupite tudi kot izvirno darilo za božič al...

Od glave do peta se ujemajte v veselih barvah, ki odlično odražajo vašo osebnost ali trenutno razpoloženje. Pisano spodnje perilo z veselimi motivi je izjemno udobno, odlično krojeno in sešito iz kakovostnih materialov, ki so združljivi z občutljivo kožo. Veselih kratkih hlač, boksaric in nogavic lahko kupite tudi kot izvirno darilo za božič ali rojstni dan. Kaj če bi svojim bližnjim podarili ujemajoče se kratke hlače ali zabavne nogavice za vso družino?

Kako izbrati kakovostno spodnje perilo

Spodnje perilo pomembno vpliva na vaše počutje čez dan. Odlično prilegajoče se spodnje perilo lahko poveča vašo samozavest, saj poudari vaše prednosti in skrije morebitne pomanjkljivosti. Če kupujete spodnje perilo za otroke, katerih koža je zelo občutljiva, se ne osredotočite le na obliko, temveč tudi na kroj, kakovost izdelave in uporabljene materiale. Primerna izbira so otroške kratke hlače Styx iz 100-odstotnega bombaža, ki koži omogočajo prosto dihanje in ne povzročajo alergijskih reakcij.

Pokaži več

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-30 od 579 predmetov
na stran
1-30 od 579 predmetov