120 dni za vrnitev blaga
98 % strank priporoča trgovino
Več kot 350.000 kosov spodnjega perila po ugodnih cenah
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pakiranje s popustom

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Filter

No, povejte mi - mar niso čudoviti? Vesele boksarice z motivom hrustljavega krompirčka, zrelega avokada in pekoče paprike čili bodo zagotovo prebudile vaš apetit po življenju. So udobne, odlično krojene in izdelane iz kakovostnih materialov, zato jih ob koncu dneva ne boste želeli sneti. Za nameček bodo na svoj račun prišli tudi ljubitelji živa...

No, povejte mi - mar niso čudoviti? Vesele boksarice z motivom hrustljavega krompirčka, zrelega avokada in pekoče paprike čili bodo zagotovo prebudile vaš apetit po življenju. So udobne, odlično krojene in izdelane iz kakovostnih materialov, zato jih ob koncu dneva ne boste želeli sneti. Za nameček bodo na svoj račun prišli tudi ljubitelji živali, narave in božiča ali moški, ki jim srce bije za nenavadne hobije in športe.

Kako izbrati moške bokserje

Boksarji ves čas zmagujejo. Glavni razlog je njihov kroj, ki laska moški postavi in zaradi katerega se bokserice ne zvijajo ter jih lahko nosite tudi pod oprijetimi hlačami. Kaj pa dolžina nog? Na splošno velja, da bolj kot so razvita vaša stegna, krajšo nogo lahko izberete. Oglejte si češke boksarice Horsefeathers ali barvne boksarice 69SLAM. Zanje še niste slišali? Svetovno znana blagovna znamka ženskega in moškega spodnjega perila, kopalk in dodatkov se je rodila na Baliju, v raju deskarjev, sonca in dobre volje.

Pokaži več

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-30 od 31 predmetov
na stran
1-30 od 31 predmetov