120 dni za vrnitev blaga
98 % strank priporoča trgovino
Več kot 400.000 kosov spodnjega perila po ugodnih cenah
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pakiranje s popustom

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Vrsta gume
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Filter

Iščete udobno spodnje perilo za vsakodnevno nošenje? V svoji omari naredite prostor za vesele boksarice z motivom narave, ki bodo v vas prebudile romantika in naravovarstvenika. Nosite jih lahko pod poletnimi kratkimi hlačami, delovnimi kavbojkami ali hlačami za obleko - nežen motiv bo ostal vaša skrivnost. Ali raje nosite moške kratke hlače? N...

Iščete udobno spodnje perilo za vsakodnevno nošenje? V svoji omari naredite prostor za vesele boksarice z motivom narave, ki bodo v vas prebudile romantika in naravovarstvenika. Nosite jih lahko pod poletnimi kratkimi hlačami, delovnimi kavbojkami ali hlačami za obleko - nežen motiv bo ostal vaša skrivnost. Ali raje nosite moške kratke hlače? Ni problema! Prilagodite jih zabavnim nogavicam z enakim motivom in jih kombinirajte od glave do pet.

Veselo spodnje perilo za vsako garderobo

Preženite dolgčas in sivino iz svoje garderobe ter si priskrbite pisane nogavice in spodnje perilo z veselimi motivi, ki odlično odražajo vaše trenutno razpoloženje. Vendar ne izbirajte le na podlagi dizajna - pomembni so tudi velikost, kakovost izdelave in prileganje. Večina moških je navdušena nad moškimi boksericami z veselimi motivi, če pa iščete udobno spodnje perilo za dom ali spanje, izberite moške bokserice ohlapnejšega kroja. Niste prepričani, kaj izbrati? Oglejte si češko spodnje perilo Styx, ki je izdelano iz 100-odstotnega bombaža.

Pokaži več

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-10 od 10 predmetov
1-10 od 10 predmetov