Poletni Black Friday! Popusti do -80 %
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pakiranje s popustom

Na božični večer se vržite na proslavo. Oblecite vesele boksarice z božičnim motivom in uživajte v pravem adventnem vzdušju. Bokserice z elastičnim pasom se vam popolnoma prilegajo, zato se vam pri božični večerji ne bo treba zadrževati. Privoščite si božične piškote, tradicionalnega krapa in pošteno krompirjevo solato! Ne skrbite - nekaj zase...

Na božični večer se vržite na proslavo. Oblecite vesele boksarice z božičnim motivom in uživajte v pravem adventnem vzdušju. Bokserice z elastičnim pasom se vam popolnoma prilegajo, zato se vam pri božični večerji ne bo treba zadrževati. Privoščite si božične piškote, tradicionalnega krapa in pošteno krompirjevo solato! Ne skrbite - nekaj zase bodo tu našli tudi ljubitelji živali, narave in dobre hrane, pa tudi moški, katerih srce bije za nenavadne hobije in športe.

Kako izbrati moške bokserje

Moške boksarice so še posebej primerne za višje in vsaj nekoliko razvite postave, saj odlično objamejo zadnjico in moški ponos. Kaj pa dolžina nog? Na splošno velja, da bolj ko so vaša stegna razvita, krajša lahko izberete. Oglejte si boksarice Horsefeathers Czech ali boksarice 69SLAM. Zanje še niste slišali? Svetovno znana blagovna znamka ženskega in moškega spodnjega perila, kopalk in dodatkov se je rodila na Baliju, v raju deskarjev, sonca in dobre volje.

Pokaži več

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Vrsta gume
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Filter

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-18 od 18 predmetov
1-18 od 18 predmetov