120 dni za vrnitev blaga
98 % strank priporoča trgovino
Več kot 350.000 kosov spodnjega perila po ugodnih cenah
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pakiranje s popustom

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Vrsta gume
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Filter

Iščete udobne moške boksarice z nogo? V svoji omari naredite prostor za vesele boksarice z živalskim motivom, s katerimi boste osvojili več kot eno žensko. Pozornosti ne bodo pritegnili le s svojim dostojnim krojem, ki skriva številne pomanjkljivosti, temveč tudi z izvirnim dizajnom in kakovostnim materialom. Da bi bilo vse skupaj še slabše, bo...

Iščete udobne moške boksarice z nogo? V svoji omari naredite prostor za vesele boksarice z živalskim motivom, s katerimi boste osvojili več kot eno žensko. Pozornosti ne bodo pritegnili le s svojim dostojnim krojem, ki skriva številne pomanjkljivosti, temveč tudi z izvirnim dizajnom in kakovostnim materialom. Da bi bilo vse skupaj še slabše, bodo tu našli nekaj zase tudi ljubitelji narave, dobre hrane in božičnih praznikov ter moški, ki jim srce bije za nenavadne hobije in športe.

Kako izbrati moške bokserje

Boksarji med moškimi očitno vodijo. So zelo udobne, prijetne in zaradi tesnega kroja jih lahko nosite pod oblekami in oprijetimi hlačami. In kakšno dolžino naj izberem za noge? Na splošno velja, da bolj kot so razvita vaša stegna, krajše oblačilo si lahko privoščite. Oglejte si češke boksarice Horsefeathers ali barvne boksarice 69SLAM. Zanje še niste slišali? Svetovno znana blagovna znamka ženskega in moškega spodnjega perila, kopalk in dodatkov se je rodila na Baliju, v raju deskarjev, sonca in dobre volje.

Pokaži več

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-20 od 20 predmetov
1-20 od 20 predmetov