120 dni za vrnitev blaga
98 % strank priporoča trgovino
Več kot 350.000 kosov spodnjega perila po ugodnih cenah
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pakiranje s popustom

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Dolžina hlačk
Več... Manj
Filter

Vesele kratke hlače, ki igrajo z vsemi barvami, vam bodo zagotovo izboljšale razpoloženje in postale vaš najljubši partner v nelagodju. Z njimi se ponedeljkova jutra, neskončni delovni sestanki in prometni zastoji ne bodo več zdeli tako neznosni kot takrat, ko si brez ideje oblečete navadne kratke hlače. Tu bodo svoje mesto našli ljubitelji živ...

Vesele kratke hlače, ki igrajo z vsemi barvami, vam bodo zagotovo izboljšale razpoloženje in postale vaš najljubši partner v nelagodju. Z njimi se ponedeljkova jutra, neskončni delovni sestanki in prometni zastoji ne bodo več zdeli tako neznosni kot takrat, ko si brez ideje oblečete navadne kratke hlače. Tu bodo svoje mesto našli ljubitelji živali, narave in dobre hrane ter moški, ki jim srce bije za nenavadne hobije in športe.

Spoznajte češka kratka filma Styx in Represent

Moške kratke hlače Styx in Represent nastajajo pod rokami izurjenih čeških šivilj. Za njihovo izdelavo je uporabljen 100-odstotni bombaž, zato so kratke hlače zelo lahke, zračne in primerne za občutljivo kožo. Uporabite jih lahko za celodnevno nošenje in klasično domače ležanje. Od vas je odvisno, kateri vzorec boste izbrali in ali imate raje hlače s klasično ali športno elastiko. Mimogrede - na Nedeto.si lahko najdete tudi zabavne in barvite kratke filme za pare ali za vso družino!

Pokaži več

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-30 od 507 predmetov
na stran
1-30 od 507 predmetov