120 dni za vrnitev blaga
98 % strank priporoča trgovino
Več kot 350.000 kosov spodnjega perila po ugodnih cenah
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pakiranje s popustom

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Vrsta gume
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Dolžina hlačk
Več... Manj
Filter

Iščete udobne moške kratke hlače prostega kroja? V svoji omari naredite prostor za vesele kratke hlače z nežnim motivom, ki bo v vas prebudil romantika in naravovarstvenika. Izkoristite to in jih nosite na težko pričakovanem sestanku, na katerem se želite pokazati v najboljši luči. Da bi bilo vse skupaj še slabše, bodo tu našli nekaj zase tudi ...

Iščete udobne moške kratke hlače prostega kroja? V svoji omari naredite prostor za vesele kratke hlače z nežnim motivom, ki bo v vas prebudil romantika in naravovarstvenika. Izkoristite to in jih nosite na težko pričakovanem sestanku, na katerem se želite pokazati v najboljši luči. Da bi bilo vse skupaj še slabše, bodo tu našli nekaj zase tudi ljubitelji živali, dobre hrane in božičnih praznikov ter moški, ki jim srce bije za nenavadne hobije in športe.

Nosite češke kratke hlače Styx in Represent

Kratke hlače z daljšo nogo ne smejo manjkati v garderobi nobenega moškega, saj lahko zaradi ohlapnejšega kroja skrijejo številne pomanjkljivosti. Stalnica na češki sceni kratkih hlač so nedvomno moške kratke hlače Styx in Represent, ki so izdelane iz 100-odstotnega bombaža. Od vas je odvisno, kateri vzorec boste izbrali in ali imate raje hlače s klasično ali športno elastiko. Mimogrede - na Nedeto.si lahko najdete tudi zabavne in barvite kratke filme za pare ali za vso družino!

Pokaži več

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-11 od 11 predmetov
1-11 od 11 predmetov