120 dni za vrnitev blaga
98 % strank priporoča trgovino
Več kot 400.000 kosov spodnjega perila po ugodnih cenah
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pakiranje s popustom

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Vrsta gume
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Dolžina hlačk
Več... Manj
Filter

No, povejte mi - mar niso čudoviti? Veseli hlačniki z motivom sočne lubenice, zrelega avokada in presladkih sladkarij bodo zagotovo prebudili vašo željo po življenju. So udobne, odlično krojene in izdelane iz kakovostnih materialov, zato jih ob koncu dneva ne boste želeli sneti. Vendar to ni pomembno, saj so zaradi ohlapnega kroja idealne za sp...

No, povejte mi - mar niso čudoviti? Veseli hlačniki z motivom sočne lubenice, zrelega avokada in presladkih sladkarij bodo zagotovo prebudili vašo željo po življenju. So udobne, odlično krojene in izdelane iz kakovostnih materialov, zato jih ob koncu dneva ne boste želeli sneti. Vendar to ni pomembno, saj so zaradi ohlapnega kroja idealne za spanje. Ali raje nosite moške boksarice? Ni problema! Prilagodite jih zabavnim nogavicam z enakim motivom in jih kombinirajte od glave do pet.

Kako izbrati veselo spodnje perilo

Preženite dolgčas in sivino iz svoje garderobe ter si priskrbite pisane nogavice in spodnje perilo z veselimi motivi, ki odlično odražajo vaše trenutno razpoloženje. Ne pozabite, da dizajn ni vse, zato pri izbiri spodnjega perila upoštevajte tudi kroj, kakovost izdelave in uporabljene materiale. Za moške so običajno najbolj primerne klasične moške boksarice, saj njihov kroj pristaja skoraj vsakemu tipu postave. Če pa dajete poudarek udobju, vam bodo všeč pisane kratke hlače z motivom hrane znamke Styx, ki proizvaja češko spodnje perilo iz 100-odstotnega bombaža.

Pokaži več

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-30 od 35 predmetov
na stran
1-30 od 35 predmetov