120 dni za vrnitev blaga
98 % strank priporoča trgovino
Več kot 350.000 kosov spodnjega perila po ugodnih cenah
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pakiranje s popustom

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Vrsta gume
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Dolžina hlačk
Več... Manj
Filter

Preživite božične praznike v miru in tišini. Spremljalo vas bo pisano spodnje perilo z veselimi motivi letečih kometov, snežink, zasneženih pokrajin in Božičkovih škratov, ki so neločljivo povezani z božičem. Oblecite si par veselih božičnih kratkih hlač ali boksaric, obujte tople nogavice s prazničnim motivom in spet postanite tisti mali otrok...

Preživite božične praznike v miru in tišini. Spremljalo vas bo pisano spodnje perilo z veselimi motivi letečih kometov, snežink, zasneženih pokrajin in Božičkovih škratov, ki so neločljivo povezani z božičem. Oblecite si par veselih božičnih kratkih hlač ali boksaric, obujte tople nogavice s prazničnim motivom in spet postanite tisti mali otrok, ki je verjel v čudeže.

Kako izbrati veselo spodnje perilo

Ta božič se ne jemljite preveč resno in si priskrbite vesele kratke hlače z božičnim motivom, ki bodo tudi v Grinchu prebudile praznični duh. Vendar se pri izbiri poleg oblike osredotočite tudi na kroj, kakovost izdelave in uporabljene materiale. Vaše nove božične kratke hlače morajo biti dovolj ohlapne, zračne in odvajati znoj, da vam jih ponoči ne bo treba sleči. Odlična izbira so pisane kratke hlače s prazničnim motivom znamke Styx, ki proizvaja češko spodnje perilo iz 100-odstotnega bombaža.

Pokaži več

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-30 od 48 predmetov
na stran
1-30 od 48 predmetov