Poletni Black Friday! Popusti do -80 %
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pakiranje s popustom

Iščete udobne moške kratke hlače prostega kroja? V svoji omari naredite prostor za vesele kratke hlače z motivom prikupnih ovc, francoskih buldogov ali gozdnih živali. Za nameček bodo na svoj račun prišli tudi ljubitelji narave, dobre hrane in božičnih praznikov ter moški, ki jim srce bije za nenavadne hobije in športe. Želite svojega partnerj...

Iščete udobne moške kratke hlače prostega kroja? V svoji omari naredite prostor za vesele kratke hlače z motivom prikupnih ovc, francoskih buldogov ali gozdnih živali. Za nameček bodo na svoj račun prišli tudi ljubitelji narave, dobre hrane in božičnih praznikov ter moški, ki jim srce bije za nenavadne hobije in športe. Želite svojega partnerja presenetiti z nečim nenavadnim? Nosite ročno pletene kratke hlače, ki jih preprosto ne vidite!

Nosite češke kratke hlače Styx in Represent

Moške kratke hlače Styx in Represent so očitna izbira za vse, ki si želijo popolno krojenega spodnjega perila češke blagovne znamke. Izdelane so iz 100-odstotnega bombaža, naravnega materiala, ki je zelo lahek, zračen in primeren za občutljivo kožo. Od vas je odvisno, kateri vzorec boste izbrali in ali imate raje hlače s klasično ali športno elastiko. Mimogrede - na Nedeto.si lahko najdete tudi zabavne in barvite kratke filme za pare ali za vso družino!

Pokaži več

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Vrsta gume
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Dolžina hlačk
Več... Manj
Filter

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-30 od 47 predmetov
na stran
1-30 od 47 predmetov