Poletni Black Friday! Popusti do -80 %
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pakiranje s popustom

Naj vas ne omejuje pretesno spodnje perilo in nosite moške kratke hlače prevelikih dimenzij, ki bodo zakrile vse telesne pomanjkljivosti in odvečne kilograme. So ohlapnega kroja, zato ne tiščijo, ne grizejo in omogočajo koži, da prosto diha - zato jih lahko nosite za spanje namesto pižamskih hlač. Odlična izbira so moške barvne kratke hlače z ...

Naj vas ne omejuje pretesno spodnje perilo in nosite moške kratke hlače prevelikih dimenzij, ki bodo zakrile vse telesne pomanjkljivosti in odvečne kilograme. So ohlapnega kroja, zato ne tiščijo, ne grizejo in omogočajo koži, da prosto diha - zato jih lahko nosite za spanje namesto pižamskih hlač. Odlična izbira so moške barvne kratke hlače z navpičnimi črtami, ki vas vizualno stanjšajo. Kupite ugoden večpaket spodnjega perila, ki vključuje prevelike kratke hlače XXL, in prihranite. 

Kako izbrati udobno moško pižamo

Udobne kratke hlače lahko brez skrbi nosite za spanje. Če pa si želite nekaj bolj elegantnega, si oglejte moške pižame s kratkimi rokavi in spalne hlače. V zimskih mesecih jih zamenjajte za pižamo z dolgimi rokavi in hlačami, v katerih vam bo zanesljivo toplo. Pri izbiri spalnih oblačil bodite pozorni na uporabljene materiale. Idealna izbira sta bombaž in bambus - naravna materiala, ki dihata, dobro vpijata znoj in ne dražita niti občutljive kože.

Pokaži več

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Vrsta gume
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Dolžina hlačk
Več... Manj
Filter

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-27 od 27 predmetov
1-27 od 27 predmetov