Poletni Black Friday! Popusti do -80 %
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pakiranje s popustom

Težko zaspite, se prevračate z ene strani na drugo in se zjutraj zbudite zaspani? Če je tako, potem je čas, da si omislite nove spalne hlače za spanje, ki vas ne bodo dušile, vaši koži omogočile prosto dihanje ter vam omogočile miren in nemoten spanec. Ali so kosi premajhni za vas? V naši ponudbi ne boste našli le spalnih dresov v velikostih d...

Težko zaspite, se prevračate z ene strani na drugo in se zjutraj zbudite zaspani? Če je tako, potem je čas, da si omislite nove spalne hlače za spanje, ki vas ne bodo dušile, vaši koži omogočile prosto dihanje ter vam omogočile miren in nemoten spanec. Ali so kosi premajhni za vas? V naši ponudbi ne boste našli le spalnih dresov v velikostih do 5 XL, temveč tudi prevelike pižame in zračne nočne srajce, ki so kot nalašč za resne fante.

Kako izbrati udobno moško pižamo

Da boste v pižami dobro spali, vam mora ustrezati po kroju in materialu. Pomembno vlogo imajo naravna vlakna, kot sta bombaž in bambusova vlakna, ki dihajo, dobro vpijajo znoj in ne dražijo niti občutljive kože. Po drugi strani pa umetne materiale držite stran od telesa - ne le, da se boste v njih potili, ampak lahko povzročijo tudi kožne alergije. Pri izbiri pižame upoštevajte letne čase - medtem ko boste poleti cenili kratke hlače in majico, vas bodo, ko se ohladi, ogrele zimske flanelne pižame z dolgimi rokavi in moške spalne hlače.

Pokaži več

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Vrsta gume
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Dolžina hlačk
Več... Manj
Filter

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-30 od 44 predmetov
na stran
1-30 od 44 predmetov