Poletni Božič! Popusti do -80 %
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pakiranje s popustom

Radi spite v stari majici in kratkih hlačah, vendar želite enkrat zasijati pred partnerjem? V tem primeru oblecite povsem nove moške spalne hlače, ki so zelo udobne, zračne, a hkrati elegantne in spodobne. Ne skrbite, mislimo tudi na velike fante, ki jim običajne velikosti oblačil niso všeč. Ponudba Nedeto.si vključuje pižame prevelikih dimenz...

Radi spite v stari majici in kratkih hlačah, vendar želite enkrat zasijati pred partnerjem? V tem primeru oblecite povsem nove moške spalne hlače, ki so zelo udobne, zračne, a hkrati elegantne in spodobne. Ne skrbite, mislimo tudi na velike fante, ki jim običajne velikosti oblačil niso všeč. Ponudba Nedeto.si vključuje pižame prevelikih dimenzij in spalne hlače ter nočne srajce XXL.

Kako izbrati udobno moško pižamo

Pri izbiri spalnega oblačila imata glavno vlogo njegov kroj in uporabljeni material. Raje imejte pižame ohlapnega kroja s čim manj okrasnimi detajli, kot so zadrge in gumbi, ki lahko povzročijo neprijetno drgnjenje. Za materiale izberite naraven bombaž ali bambusova vlakna, ki koži omogočajo prosto dihanje in je ne dražijo. Upoštevajte tudi sezono. Medtem ko boste pozimi cenili flanelno pižamo z dolgimi rokavi in spalne hlače, vas bodo poleti ohladile lahke satenaste pižame s kratkimi rokavi in spalne hlače.

Pokaži več

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Vrsta gume
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Dolžina hlačk
Več... Manj
Filter

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-25 od 25 predmetov
1-25 od 25 predmetov