120 dni za vrnitev blaga
98 % strank priporoča trgovino
Več kot 350.000 kosov spodnjega perila po ugodnih cenah
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pakiranje s popustom

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Dolžina hlačk
Več... Manj
Filter

Tudi v poletnih mesecih se vam ni treba odpovedati spanju v pižami. Izberite takšno, ki vaši koži omogoča prosto dihanje, tako da se v njej ne boste potili niti v tropskih nočeh. Moška pižama s kratkimi rokavi in kratke hlače iz dihajočega bombaža ali hladnega satena so hit. Če se ne držite tradicije, dajte priložnost moški nočni srajci, ki vam...

Tudi v poletnih mesecih se vam ni treba odpovedati spanju v pižami. Izberite takšno, ki vaši koži omogoča prosto dihanje, tako da se v njej ne boste potili niti v tropskih nočeh. Moška pižama s kratkimi rokavi in kratke hlače iz dihajočega bombaža ali hladnega satena so hit. Če se ne držite tradicije, dajte priložnost moški nočni srajci, ki vam bo ponoči zagotovila največjo svobodo in udobje.

Kako izbrati udobno moško pižamo

Moška pižama mora biti dovolj ohlapna, da vas ne duši, in izdelana iz kakovostnih materialov, ki so prijetni na otip, ne dražijo kože in dobro vpijajo znoj. Tudi izbiro spalnih oblačil je treba prilagoditi letnemu času. Medtem ko so idealne moške pižame za poletje izdelane iz hladnega satena ali lahkega in zračnega bombaža, boste v zimskih mesecih našli flanelne pižame z dolgimi rokavi in dolgimi hlačami, ki vas bodo grele.

Pokaži več

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-13 od 13 predmetov
1-13 od 13 predmetov