Poletni Black Friday! Popusti do -80 %
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pakiranje s popustom

Privoščite si zaslužen počitek v moški pižami z dolgimi hlačami, ki je kot nalašč za dolge zimske večere ob kaminu, hladne noči in lene jutranje urice ob zajtrku v postelji. Zato na nič ne čakajte, zlezite v toplo pižamo, pripravite si skodelico vročega čaja in ne dajte priložnosti mrazu. In če se ne držite tradicije, poskusite z moško nočno s...

Privoščite si zaslužen počitek v moški pižami z dolgimi hlačami, ki je kot nalašč za dolge zimske večere ob kaminu, hladne noči in lene jutranje urice ob zajtrku v postelji. Zato na nič ne čakajte, zlezite v toplo pižamo, pripravite si skodelico vročega čaja in ne dajte priložnosti mrazu. In če se ne držite tradicije, poskusite z moško nočno srajco, ki vam bo ponoči zagotovila največjo svobodo in udobje.

Kako izbrati udobno moško pižamo

Moška pižama mora biti dovolj ohlapna in izdelana iz kakovostnih materialov, ki so prijetni na otip, ne dražijo kože in dobro vpijajo znoj. Tudi izbiro spalnih oblačil je treba prilagoditi letnemu času. Medtem ko so idealne moške pižame za zimo izdelane iz tople flanele ali prave ovčje volne, boste poleti cenili pižame s kratkimi rokavi in kratke hlače. Dobra izbira so oblačila za spanje iz hladnega satena ali lahkega in zračnega bombaža, ki koži omogočajo prosto dihanje.

Pokaži več

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Vrsta gume
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Dolžina hlačk
Več... Manj
Filter

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-30 od 30 predmetov
1-30 od 30 predmetov