120 dni za vrnitev blaga
98 % strank priporoča trgovino
Več kot 350.000 kosov spodnjega perila po ugodnih cenah
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pakiranje s popustom

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Vrsta gume
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Dolžina hlačk
Več... Manj
Filter

Da bi se zjutraj zbudili sveži in polni energije, ni dovolj le kupiti kakovostno posteljo in ležišče, ampak tudi udobno pižamo. Takšne, ki ne grizejo ali ščipajo, ne povzročajo bolečih mehurjev in dobro sesajo znoj. Če vam običajne velikosti oblačil ne ustrezajo, izberite moško pižamo prevelikih dimenzij ali moško nočno srajco. Njegov ohlapen i...

Da bi se zjutraj zbudili sveži in polni energije, ni dovolj le kupiti kakovostno posteljo in ležišče, ampak tudi udobno pižamo. Takšne, ki ne grizejo ali ščipajo, ne povzročajo bolečih mehurjev in dobro sesajo znoj. Če vam običajne velikosti oblačil ne ustrezajo, izberite moško pižamo prevelikih dimenzij ali moško nočno srajco. Njegov ohlapen in zračen kroj vam bo omogočil miren in nemoten spanec.

Kako izbrati moško pižamo oversize

Če si ne morete predstavljati večera brez pižame, vedite, da je izbira materiala zelo pomembna. Biti mora čim bolj udobna, dobro vpijati znoj in ne dražiti kože. Zato je idealna izbira pižama iz dihajočega bombaža ali bambusa, umetni materiali pa naj se ne približujejo telesu. Poleg tega upoštevajte letne čase - poleti vas bo hladila satenasta pižama s kratkimi rokavi in kratkimi hlačami, pozimi pa boste cenili flanelno pižamo z dolgimi nogami, ki vas bo zanesljivo grela.

Pokaži več

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-11 od 11 predmetov
1-11 od 11 predmetov