120 dni za vrnitev blaga
98 % strank priporoča trgovino
Več kot 400.000 kosov spodnjega perila po ugodnih cenah
Velikanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pakiranje s popustom

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Vrsta gume
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Dolžina hlačk
Več... Manj
Filter

Menstruacija mnogim ženskam prinaša nemirno spanje. Zelo neprijetno je, če vas ponoči zbudi občutek vlage ali pare. Z menstrualnimi hlačkami za noč vas med spanjem ne bo nič motilo. Ne bo vam več treba spati napol zaspani in nenehno preverjati, ali vam je izteklo. In za vstop v posteljo vam ne bo treba uporabiti drugih "varnostnih ukrepov", kot ...

Menstruacija mnogim ženskam prinaša nemirno spanje. Zelo neprijetno je, če vas ponoči zbudi občutek vlage ali pare. Z menstrualnimi hlačkami za noč vas med spanjem ne bo nič motilo. Ne bo vam več treba spati napol zaspani in nenehno preverjati, ali vam je izteklo. In za vstop v posteljo vam ne bo treba uporabiti drugih "varnostnih ukrepov", kot je na primer brisača. Nočne menstrualne spodnjice lahko uporabite tudi kot varovalo za menstrualno skodelico ali tampon. Na voljo so tudi menstrualne hlačke za srednjo in lažjo menstruacijo.

Spodnjice kot okolju prijazni menstrualni pripomočki za noč

Nekatere ženske pri močni menstruaciji ponoči zdržijo le z menstrualnimi spodnjicami. Vendar pa se v njih med spanjem ne more počutiti varno vsaka ženska. Nočne menstrualne spodnjice imajo za razliko od tistih za vsakdanjo uporabo podaljšano zadnjo ali celo sprednjo vpojno stran. Zato lahko spite na hrbtu ali na trebuhu, ne da bi se bali, da boste zaspali. Prednost menstrualnih hlačk je njihova večkratna uporaba. Preprosto jih operite in lahko jih vedno znova nosite. Zato so okolju prijazna alternativa drugim menstrualnim izdelkom za enkratno uporabo. Menstrualne spodnjice so na voljo v brezšivnih, športnih in čipkastih vzorcih. Izberite, kateri so primerni za vas. Odkrijte široko ponudbo menstrualnih hlačk Love Luna ali Meracus.

Pokaži več

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-30 od 30 predmetov
1-30 od 30 predmetov