Poletni Black Friday! Popusti do -80 %
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pakiranje s popustom

Moč menstruacije je eden od glavnih dejavnikov, po katerih se izbirajo menstrualne hlačke. Spodnjice so na voljo za močno, srednjo in šibko menstruacijo. V tej kategoriji ponujamo menstrualne spodnjice za šibko menstruacijo. V čem se razlikuje od drugih? Predvsem pri trdnosti materiala. Ta okolju prijazen menstrualni pripomoček za šibko menstrua...

Moč menstruacije je eden od glavnih dejavnikov, po katerih se izbirajo menstrualne hlačke. Spodnjice so na voljo za močno, srednjo in šibko menstruacijo. V tej kategoriji ponujamo menstrualne spodnjice za šibko menstruacijo. V čem se razlikuje od drugih? Predvsem pri trdnosti materiala. Ta okolju prijazen menstrualni pripomoček za šibko menstruacijo je debel le nekaj milimetrov, zato je videti kot klasične spodnjice. Seveda je vključena vpojna plast. Menstrualne spodnjice za lažjo menstruacijo se lahko uporabljajo tudi kot varnostni pripomoček pri nošenju tampona ali menstrualne skodelice.

Najbolj udobna pomoč med šibko menstruacijo

Menstrualne hlačke vam omogočajo, da se počutite udobno in varno. Vpojna plast bo poskrbela, da bo vaša koža ostala suha. To preprečuje neprijetne vonjave in rast bakterij. Obstajajo tudi menstrualne spodnje hlačke za noč, za katere je značilna vpojna plast na celotnem hrbtu. Pozabite na spanje na brisači! Med znanimi blagovnimi znamkami, ki ponujajo menstrualne spodnjice, sta Love Luna in Meracus. Ponujamo različne stile menstrualnih hlačk, vključno z neopaznimi brezšivnimi, udobnimi športnimi hlačkami in čudovitimi čipkastimi hlačkami. Vaši dnevi vam ne bodo več prinašali nelagodja.

Pokaži več

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Vrsta gume
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Dolžina hlačk
Več... Manj
Filter

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-30 od 32 predmetov
na stran
1-30 od 32 predmetov