120 dni za vrnitev blaga
98 % strank priporoča trgovino
Več kot 400.000 kosov spodnjega perila po ugodnih cenah
Velikanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pakiranje s popustom

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Vrsta gume
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Dolžina hlačk
Več... Manj
Filter

Na prvi pogled so menstrualne hlačke videti kot klasično spodnje perilo. Njihova edinstvenost je v tem, da vsebujejo več funkcionalnih plasti, ki skrbijo za popolno absorpcijo tekočine. Ni puščanja. Menstrualne hlače za močno menstruacijo so bolj vpojne kot menstrualne hlače za lažjo in srednjo menstruacijo. So popoln okolju prijazen pripomoček ...

Na prvi pogled so menstrualne hlačke videti kot klasično spodnje perilo. Njihova edinstvenost je v tem, da vsebujejo več funkcionalnih plasti, ki skrbijo za popolno absorpcijo tekočine. Ni puščanja. Menstrualne hlače za močno menstruacijo so bolj vpojne kot menstrualne hlače za lažjo in srednjo menstruacijo. So popoln okolju prijazen pripomoček za močne menstruacije, ki v celoti nadomesti vložke ali tampone.

Pomoč med močno menstruacijo, ki vas ohranja suhe

Menstrualni pripomočki za močne menstruacije v obliki hlačk imajo več vpojnih plasti, ki lahko vpijejo še večje količine tekočine. Da bi se počutili varne, je treba čez dan večkrat zamenjati spodnje hlačke. Zato je priporočljivo, da imate na zalogi nekaj dodatnih menstrualnih hlačk. Za udoben in nemoten spanec so menstrualne spodnje hlačke za noč zasnovane s podaljšano vpojno plastjo na zadnji strani. Menstrualne spodnjice so izdelane iz sintetičnih in naravnih materialov. Najbolj priljubljeni naravni materiali so bombaž, bambus in volna merino. So občutljivi za kožo in imajo odlične absorpcijske lastnosti, zato vam ni treba skrbeti za draženje kože. Menstrualne spodnjice so na voljo v brezšivnih, čipkastih in športnih vzorcih. Ponujajo jih blagovne znamke Love Luna ali Meracus.

Pokaži več

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-30 od 33 predmetov
na stran
1-30 od 33 predmetov