120 dni za vrnitev blaga
98 % strank priporoča trgovino
Več kot 400.000 kosov spodnjega perila po ugodnih cenah
Velikanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pakiranje s popustom

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Vrsta gume
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Dolžina hlačk
Več... Manj
Filter

Menstrualni higienski izdelki so med odpadki, ki močno onesnažujejo naš planet. Če vam je mar za zdravo okolje in želite zmanjšati količino odpadkov, v času menstruacije začnite uporabljati menstrualne spodnjice. Ker jih je mogoče prati, jih lahko uporabljate več let. Primerne menstrualne hlačke izberete glede na moč menstruacije. Menstrualne sp...

Menstrualni higienski izdelki so med odpadki, ki močno onesnažujejo naš planet. Če vam je mar za zdravo okolje in želite zmanjšati količino odpadkov, v času menstruacije začnite uporabljati menstrualne spodnjice. Ker jih je mogoče prati, jih lahko uporabljate več let. Primerne menstrualne hlačke izberete glede na moč menstruacije. Menstrualne spodnjice so na voljo za šibko, normalno in močno menstruacijo. Menstrualni pripomočki (hlačke) za normalno menstruacijo so običajno primerni za srednje močno menstruacijo.

Ekološki pripomočki za normalno menstruacijo

Med normalno menstruacijo lahko nosite vse vrste pripomočkov. Poleg tamponov in vložkov obstajajo tudi okolju prijaznejše rešitve v obliki skodelic ali menstrualnih hlačk. Telo vsake ženske se na menstruacijo odziva drugače. Nekatere ženske ne morejo uporabljati vstavljenih menstrualnih pripomočkov, zato so zanje najbolj udobna rešitev menstrualne hlačke. Nosijo se na enak način kot klasične hlačke. Imajo posebno vpojno plast, ki vpija tekočino. Občutljiva koža ostane suha. Zaradi antibakterijske obdelave tkanine ni vonja ali rasti bakterij. Trenutno so na voljo brezšivne, športne in čipkaste menstrualne spodnjice. Ločeno kategorijo predstavljajo menstrualne nočne hlačke, ki imajo podaljšano vpojno plast, ki zagotavlja varnost tudi med spanjem v ležečem položaju. Menstrualne spodnjice ponujajo številne blagovne znamke, kot sta Love Luna ali Meracus.

Pokaži več

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-23 od 23 predmetov
1-23 od 23 predmetov