120 dni za vrnitev blaga
98 % strank priporoča trgovino
Več kot 350.000 kosov spodnjega perila po ugodnih cenah
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pakiranje s popustom

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Vrsta gume
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Dolžina hlačk
Več... Manj
Filter

Ne glede na to, ali vsak dan tečete, se ukvarjate z jogo ali telovadite v telovadnici, boste cenili udobno funkcionalno spodnje perilo za vsak šport. Nepogrešljiv pripomoček je predvsem ženski športni modrček, ki bo vašim prsim zagotovil potrebno podporo in tako preprečil njihove poškodbe, raztezanje in bolečine. Ne bojte se poseči po res kakov...

Ne glede na to, ali vsak dan tečete, se ukvarjate z jogo ali telovadite v telovadnici, boste cenili udobno funkcionalno spodnje perilo za vsak šport. Nepogrešljiv pripomoček je predvsem ženski športni modrček, ki bo vašim prsim zagotovil potrebno podporo in tako preprečil njihove poškodbe, raztezanje in bolečine. Ne bojte se poseči po res kakovostnem materialu, ki bo vzdržal vašo aktivno uporabo in pogosto pranje. Odlična izbira je žensko športno spodnje perilo iz merino volne ali bombaža, ki je primerno tudi za občutljivo kožo.

Imate modrček? Potrebovali boste tudi športne hlačke

Medtem ko funkcionalen modrček najdemo v skoraj vsaki ženski garderobi, na ženske športne hlačke pogosto pozabimo. Ščitijo vas pred neprijetnim pleničnim izpuščajem in odrgninami. Učinkovito odvajajo znoj, vpijajo vonj, dihajo in delujejo antibakterijsko. Izbira kroja je odvisna od vas in vaših želja. Na voljo so hlačke z nogami, spodobne brazilske in ženske športne tangice.

Pokaži več

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-30 od 157 predmetov
na stran
1-30 od 157 predmetov