120 dni za vrnitev blaga
98 % strank priporoča trgovino
Več kot 350.000 kosov spodnjega perila po ugodnih cenah
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pakiranje s popustom

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Vrsta gume
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Dolžina hlačk
Več... Manj
Filter

Ne glede na to, ali vsak dan tečete, se ukvarjate z jogo ali telovadite v fitnesu, je udobno funkcionalno spodnje perilo pomembno za vsak šport. Medtem ko športni modrček najdemo v skoraj vsaki ženski omari, pa ženske športne hlačke pogosto manjkajo. Ščitijo vas pred neprijetnim pleničnim izpuščajem in odrgninami. Učinkovito odvajajo znoj, vpij...

Ne glede na to, ali vsak dan tečete, se ukvarjate z jogo ali telovadite v fitnesu, je udobno funkcionalno spodnje perilo pomembno za vsak šport. Medtem ko športni modrček najdemo v skoraj vsaki ženski omari, pa ženske športne hlačke pogosto manjkajo. Ščitijo vas pred neprijetnim pleničnim izpuščajem in odrgninami. Učinkovito odvajajo znoj, vpijajo vonj, dihajo in delujejo antibakterijsko.  

Kako izbrati funkcionalne hlačke za šport?

Ne glede na to, s kakšnim športom se ukvarjate, je idealna izbira žensko športno spodnje perilo iz merino volne ali bombaža, ki diha in deluje antibakterijsko. Izbira kroja je odvisna od vas in vaših želja. Na voljo so spodobne brazilske in ženske športne tangice. Če imate raje hlačke z nogavicami, vendar se bojite, da se bodo kazale pod oprijetimi gamašami, izberite brezšivne hlačke.

Pokaži več

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-13 od 13 predmetov
1-13 od 13 predmetov