Poletni Black Friday! Popusti do -80 %
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pakiranje s popustom

Ne glede na to, ali vsak dan tečete, se ukvarjate z jogo ali telovadite v telovadnici, boste cenili udobno funkcionalno spodnje perilo za ženske za vsak šport. Za razliko od običajnih jo odlikujejo večja vzdržljivost, učinkovito odvajanje znoja in boljše termoregulacijske lastnosti. Zato zamenjajte klasično spodnje perilo za funkcionalne hlačk...

Ne glede na to, ali vsak dan tečete, se ukvarjate z jogo ali telovadite v telovadnici, boste cenili udobno funkcionalno spodnje perilo za ženske za vsak šport. Za razliko od običajnih jo odlikujejo večja vzdržljivost, učinkovito odvajanje znoja in boljše termoregulacijske lastnosti. Zato zamenjajte klasično spodnje perilo za funkcionalne hlačke in modrček, obujte športne nogavice in uživajte v svojem najljubšem športu v polni meri. 

Kako izbrati športno perilo za ženske

Predvsem se vam mora žensko športno spodnje perilo popolnoma prilegati. Idealna izbira so hlačke klasičnega kroja, čeprav vas nič ne ovira pri nošenju funkcionalnih tangic - pomembno je, da se med športom počutite udobno. Športni modrček je nepogrešljiv pripomoček, ki prsim zagotavlja potrebno podporo, preprečuje poškodbe, raztezanje in bolečine. Ne bojte se poseči po res kakovostnem materialu, ki bo vzdržal vašo aktivno uporabo in pogosto pranje. Odlična izbira je žensko funkcionalno spodnje perilo iz merino volne ali bombaža, ki je primerno tudi za občutljivo kožo.

Pokaži več

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Vrsta gume
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Dolžina hlačk
Več... Manj
Filter

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-30 od 315 predmetov
na stran
1-30 od 315 predmetov