Poletni Black Friday! Popusti do -80 %
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pakiranje s popustom

Veseli motivi in vzorci vam ne pomenijo ničesar? V tem primeru v svojo garderobo vključite enobarvno spodnje perilo in oblačila brez potiska, ki so videti okusno, niso tako dolgočasna in jih lahko prosto kombinirate med seboj. V vaši garderobi ne smejo manjkati predvsem moške enobarvne kratke hlače, ki ustrezajo vsakemu tipu postave in skrijej...

Veseli motivi in vzorci vam ne pomenijo ničesar? V tem primeru v svojo garderobo vključite enobarvno spodnje perilo in oblačila brez potiska, ki so videti okusno, niso tako dolgočasna in jih lahko prosto kombinirate med seboj. V vaši garderobi ne smejo manjkati predvsem moške enobarvne kratke hlače, ki ustrezajo vsakemu tipu postave in skrijejo nekaj odvečnih kilogramov. Zaradi ohlapnega kroja nikjer ne tiščijo in omogočajo koži, da prosto diha, zato so idealne za spanje.

Kako izbrati moško spodnje perilo

Pravo spodnje perilo je kot vaša druga koža. Ne sme ščipati, grizljati ali vas hladiti, da bi vam bilo udobno. Osnova je tako kakovosten in na otip prijeten material, v katerem se boste dobro počutili med počitkom in športno aktivnostjo. Vsekakor lahko priporočimo spodnje perilo iz bombaža, ki diha, odvaja vlago in ne draži niti občutljive kože. Poleti boste cenili bokserice in kratke hlače iz hladnega satena, pozimi pa vas bodo grele izvirne pletene kratke hlače.

Pokaži več

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Vrsta gume
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Dolžina hlačk
Več... Manj
Filter

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-30 od 45 predmetov
na stran
1-30 od 45 predmetov