Poletni Black Friday! Popusti do -80 %
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pakiranje s popustom

Gospodje, tako kot imate radi satenasto perilo na svoji partnerki, ga bo tudi ona cenila na vas. Moške satenaste kratke hlače so videti zelo okusne in elegantne ter prijetne na otip. In brez skrbi - tudi v njih se boste počutili odlično. So izjemno udobne, nikjer ne pritiskajo, ne ščipajo in so prijetno hladne na koži, kar boste cenili v vroče...

Gospodje, tako kot imate radi satenasto perilo na svoji partnerki, ga bo tudi ona cenila na vas. Moške satenaste kratke hlače so videti zelo okusne in elegantne ter prijetne na otip. In brez skrbi - tudi v njih se boste počutili odlično. So izjemno udobne, nikjer ne pritiskajo, ne ščipajo in so prijetno hladne na koži, kar boste cenili v vročem poletnem vremenu. Služili vam bodo ne le za vsakodnevno nošenje, temveč tudi kot idealne moške kratke hlače za spanje. Torej, gospodje, smo vas prepričali?

Kako izbrati prave moške kratke hlače?

Najpomembnejše od vsega je, da se vam moško spodnje perilo dobro prilega, nikjer ne sme tiščati in mora biti udobno za nošenje. Če imate raje klasiko, izberite kratke hlače nevtralnih barv, v nasprotnem primeru pa v svojo garderobo vnesite vesele motive, ki vam bodo zagotovo dvignili razpoloženje. Ne podcenjujte izbire materiala - bombažne kratke hlače so odlična izbira, saj so primerne tudi za občutljivo kožo. Ali vam je mar za trajnost oblačil, ki jih nosite? Potem posezite po kratkih hlačah iz organskega bombaža.

Pokaži več

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Vrsta gume
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Dolžina hlačk
Več... Manj
Filter

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-12 od 12 predmetov
1-12 od 12 predmetov