120 dni za vrnitev blaga
98 % strank priporoča trgovino
Več kot 400.000 kosov spodnjega perila po ugodnih cenah
Velikanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pakiranje s popustom

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Vrsta gume
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Dolžina hlačk
Več... Manj
Filter

Niste preveč navdušeni nad pižamami? V tem primeru poskusite z moškimi spalnimi hlačami. So izjemno udobni, nikjer ne tiščijo in ne ščipajo ter so na voljo v številnih brezčasnih modelih. Če imate raje klasiko, izberite kratke hlače v nevtralni barvi, sicer pa naj bodo v vaši omari kratke hlače z veselimi motivi, ki vam bodo zagotovo dvignili r...

Niste preveč navdušeni nad pižamami? V tem primeru poskusite z moškimi spalnimi hlačami. So izjemno udobni, nikjer ne tiščijo in ne ščipajo ter so na voljo v številnih brezčasnih modelih. Če imate raje klasiko, izberite kratke hlače v nevtralni barvi, sicer pa naj bodo v vaši omari kratke hlače z veselimi motivi, ki vam bodo zagotovo dvignili razpoloženje. Vaše pozornosti ne smejo zgrešiti predvsem moške spalne hlače čeških blagovnih znamk, ki poudarjajo udobje, kakovost in trajnost. 

Kako izbrati idealne moške kratke hlače?

Najpomembnejše od vsega je, da se vam moške kratke hlače dobro prilegajo, da vas nikjer ne dušijo in da so udobne za nošenje. Zato boste našli tudi prevelike kratke hlače, ki se prilegajo tudi prostorsko bolj izrazitim moškim. Pri izbiri kratkih hlač se ne osredotočajte le na njihov kroj in obliko, temveč tudi na kakovost materialov - odlična izbira so bombažne hlače, ki so primerne tudi za občutljivo kožo, ali satenaste hlače, ki so videti zelo okusno in elegantno, poleg tega pa vas bodo poleti hladile.

Pokaži več

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-30 od 922 predmetov
na stran
1-30 od 922 predmetov