120 dni za vrnitev blaga
98 % strank priporoča trgovino
Več kot 400.000 kosov spodnjega perila po ugodnih cenah
Velikanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pakiranje s popustom

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Vrsta gume
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Dolžina hlačk
Več... Manj
Filter

Vas je narava obdarila na pravih mestih? Čestitamo! Toda najti ženski modrček, ki se ne izreže, diha in je videti dobro, je pogosto skoraj nadčloveška naloga. Vendar vam ni treba zmajati z glavo - današnja moda za polne postave ponuja nešteto modrčkov v prevelikih velikostih, ki prsim nudijo zanesljivo oporo in naravno obliko. Ponoči pa odložit...

Vas je narava obdarila na pravih mestih? Čestitamo! Toda najti ženski modrček, ki se ne izreže, diha in je videti dobro, je pogosto skoraj nadčloveška naloga. Vendar vam ni treba zmajati z glavo - današnja moda za polne postave ponuja nešteto modrčkov v prevelikih velikostih, ki prsim nudijo zanesljivo oporo in naravno obliko. Ponoči pa odložite nedrček in se preoblecite v udobno pižamo ali nočno srajco, ki vaši koži omogoča prosto dihanje. 

Kako izbrati spodnje perilo za polne postave?

Tudi ženskam z obilnimi prsmi se ni treba odpovedati udobju in privlačnemu dizajnu. Modrčki XXL z izrezom T in višjim središčem so pametna rešitev, saj trdno držijo prsi na mestu in ustvarjajo privlačen okrogel videz. Enako ravnajte tudi pri izbiri spodnjega perila - namesto tangic nosite hlačke z višjim pasom, ki bodo zakrile večji trebuh. Ne pozabljamo niti na moške izrazitejših oblik - oglejte si naše moško spodnje perilo za polne postave in navdušite partnerja z novimi kratkimi hlačami ali bokserkami.

Pokaži več

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-6 od 6 predmetov
1-6 od 6 predmetov