Poletni Black Friday! Popusti do -80 %
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pakiranje s popustom

Ne dovolite, da bi vas utesnjeno in neudobno spodnje perilo omejevalo. Če ste polnejše postave, spoštujte svoje obline in nosite ženske spodnjice in tangice, ki bodo okrepile vašo samozavest. Sodobna moda za polne postave ponuja nešteto privlačnih kosov, ki so primerni tudi za ženske z večjim trebuhom, stegni ali zadnjico. In kaj obleči za spa...

Ne dovolite, da bi vas utesnjeno in neudobno spodnje perilo omejevalo. Če ste polnejše postave, spoštujte svoje obline in nosite ženske spodnjice in tangice, ki bodo okrepile vašo samozavest. Sodobna moda za polne postave ponuja nešteto privlačnih kosov, ki so primerni tudi za ženske z večjim trebuhom, stegni ali zadnjico. In kaj obleči za spanje? Najbolje je, da za noč popolnoma odstranite spodnje perilo in namesto tega oblečete udobno pižamo ali nočno srajco, ki vaši koži omogoča prosto dihanje. 

Kako izbrati spodnje perilo za polne postave?

Tudi če imate nekaj odvečnih kilogramov, to še ne pomeni, da se morate odpovedati udobju in privlačnemu dizajnu. Poznati morate le svoje mere in vedeti, kakšen kroj spodnjega perila vam bo dal zapeljive obline. Zanesljiva izbira so hlačke z visokim pasom, tangice za polne postave, oprijete spodnjice in nedrčki s širokimi naramnicami, ki vam bodo v nekaj trenutkih povrnili izgubljeno samozavest. Ne pozabljamo niti na moške izrazitejših oblik - oglejte si naše moško spodnje perilo za polne postave in navdušite partnerja z novimi kratkimi hlačami ali bokserkami.

Pokaži več

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Vrsta gume
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Dolžina hlačk
Več... Manj
Filter

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-30 od 31 predmetov
na stran
1-30 od 31 predmetov