Poletni Black Friday! Popusti do -80 %
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pakiranje s popustom

Spodnje perilo se mora popolnoma prilegati. Ne le da se boste v slabo prilegajočem se spodnjem perilu počutili negotovo, ampak tudi pri nasprotnem spolu ne boste dosegli preveč dobrega rezultata. Če niste prepričani o pravi velikosti, vzemite merilni trak in si oglejte tabelo ob svojem najljubšem kosu. Ne skrbite - mislimo tudi na velike. Našli...

Spodnje perilo se mora popolnoma prilegati. Ne le da se boste v slabo prilegajočem se spodnjem perilu počutili negotovo, ampak tudi pri nasprotnem spolu ne boste dosegli preveč dobrega rezultata. Če niste prepričani o pravi velikosti, vzemite merilni trak in si oglejte tabelo ob svojem najljubšem kosu. Ne skrbite - mislimo tudi na velike. Našli bodo moško preveliko spodnje perilo, ki nikjer ne tišči, grize ali reže.

Katera vrsta spodnjega perila vam bo ustrezala?

Če ste moški z izrazitejšimi oblinami, vam priporočamo, da nosite boksarice ali kratke hlače. Obe vrsti spodnjega perila ustrezata skoraj vsem tipom postave, sta zelo udobni in lahko skrijeta številne pomanjkljivosti. Pazite le na pretesno elastiko v pasu in močne šive, ki bi lahko razdražili kožo. Ne pozabite, da lahko vse naše spodnje perilo najdete v prevelikih velikostih. Poiščite prevelike kratke hlače, bokserice in spodnjice ali prevelike pižame v velikostih do 6 XL. Tudi ženske se bodo razveselile užitka!

Pokaži več

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Vrsta gume
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Filter

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-30 od 222 predmetov
na stran
1-30 od 222 predmetov