Poletni Black Friday! Popusti do -80 %
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pakiranje s popustom

Tudi če imate nekaj odvečnih kilogramov, se vam ni treba odreči udobnemu in privlačnemu spodnjemu perilu. Časi, ko je bila moda za polne postave omejena na nekaj neuglednih kosov, so že zdavnaj minili. Trenutne kolekcije ponujajo nešteto nedrčkov in hlačk v prevelikih velikostih, ki ustrezajo ženskam z večjim trebuhom, stegni ali zadnjico. Pon...

Tudi če imate nekaj odvečnih kilogramov, se vam ni treba odreči udobnemu in privlačnemu spodnjemu perilu. Časi, ko je bila moda za polne postave omejena na nekaj neuglednih kosov, so že zdavnaj minili. Trenutne kolekcije ponujajo nešteto nedrčkov in hlačk v prevelikih velikostih, ki ustrezajo ženskam z večjim trebuhom, stegni ali zadnjico. Ponoči pa odložite spodnje perilo in se preoblecite v udobno pižamo ali nočno srajco, ki vaši koži omogoča prosto dihanje. 

Kako izbrati spodnje perilo za polne postave?

Pravo spodnje perilo je enostavno prepoznati - poudari vaše prednosti in skrije majhne pomanjkljivosti. Da bi našli takšno spodnje perilo, morate najprej poznati svoje mere in vedeti, kateri kroji vam pristajajo. V vaši garderobi ne smejo manjkati tangice in hlačke XXL za polne postave, za katere je značilen visok pas. Z njimi lahko skrijete večji trebuh in celo zmanjšate velikost obleke. Ne pozabljamo niti na moške izrazitejših oblik - oglejte si naše moško spodnje perilo za polne postave in navdušite partnerja z novimi kratkimi hlačami ali bokserkami.

Pokaži več

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Vrsta gume
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Dolžina hlačk
Več... Manj
Filter

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-21 od 21 predmetov
1-21 od 21 predmetov