Poletni Black Friday! Popusti do -80 %
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pakiranje s popustom

Uživajte v udobju in svobodi med spanjem. Kupite moške pižame XXL za moške polne postave, ki se udobno prilegajo, tako da ne tiščijo in ne povzročajo bolečih mehurjev. Najbolje boste naredili, če boste izbrali moško pižamo iz naravnega bombaža, ki diha, dobro odvaja vlago in ne draži niti občutljive kože. Za popoln občutek svobode nosite moške...

Uživajte v udobju in svobodi med spanjem. Kupite moške pižame XXL za moške polne postave, ki se udobno prilegajo, tako da ne tiščijo in ne povzročajo bolečih mehurjev. Najbolje boste naredili, če boste izbrali moško pižamo iz naravnega bombaža, ki diha, dobro odvaja vlago in ne draži niti občutljive kože. Za popoln občutek svobode nosite moške kratke hlače ali nočno srajco. 

Kako izbrati moško preveliko spodnje perilo

Ne glede na to, ali imate nekaj odvečnih kilogramov, ste bodybuilder ali pa vas je narava obdarila na pravih mestih, vam bodo boksarice in kratke hlače ustrezale. Obe vrsti spodnjega perila imata laskav kroj, ki skrije številne pomanjkljivosti. Kaj pa moške spodnjice? Primerne so zlasti za moške s športno postavo, saj poudarijo tudi najmanjšo pomanjkljivost. Če niste prepričani, kakšno velikost spodnjega perila izbrati, vzemite krojaški meter in se izmerite v pasu. Pri izbiri moške prevelike mode upoštevajte tabele velikosti posameznih proizvajalcev.

Pokaži več

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Vrsta gume
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Dolžina hlačk
Več... Manj
Filter

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-15 od 15 predmetov
1-15 od 15 predmetov