Poletni Black Friday! Popusti do -80 %
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pakiranje s popustom

Spodnje perilo vas spremlja ves dan, zato se vam mora popolnoma prilegati, biti udobno za nošenje in vas podpirati v vseh okoliščinah. Če želite skriti telesne pomanjkljivosti ali odvečne kilograme, stavite na kratke hlače XXL za polne postave. Primerni so tudi za bodybuilderje ali bolj obdarjene moške. So ohlapnega kroja, zato ne tiščijo in n...

Spodnje perilo vas spremlja ves dan, zato se vam mora popolnoma prilegati, biti udobno za nošenje in vas podpirati v vseh okoliščinah. Če želite skriti telesne pomanjkljivosti ali odvečne kilograme, stavite na kratke hlače XXL za polne postave. Primerni so tudi za bodybuilderje ali bolj obdarjene moške. So ohlapnega kroja, zato ne tiščijo in ne grizejo, in so na voljo v številnih barvah. Odlična izbira so kratke hlače temne barve z navpičnimi črtami, ki vas vizualno stanjšajo.

Kako izbrati moško preveliko spodnje perilo

Če ste moški z izrazitejšimi oblinami, vam priporočamo, da nosite boksarice ali kratke hlače. Obe vrsti spodnjega perila ustrezata skoraj vsem tipom postave, sta zelo udobni in skrijeta številne pomanjkljivosti. Pazite le na pretesno elastiko v pasu in močne šive, ki bi lahko razdražili kožo. Nasprotno, izogibajte se moškim spodnjicam, ki bodo poudarile najmanjšo pomanjkljivost. Prebrskajte moško preveliko modo - spodnje perilo v velikostih do 6 XL in udobne pižame.

Pokaži več

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Vrsta gume
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Dolžina hlačk
Več... Manj
Filter

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-30 od 110 predmetov
na stran
1-30 od 110 predmetov