Poletni Black Friday! Popusti do -80 %
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pakiranje s popustom

Ne dovolite, da bi vas utesnjeno in neudobno spodnje perilo omejevalo. Če ste moški izrazitejše postave in ne marate daljših nog, vam bodo ustrezale spodnjice XXL za moške polne postave. Prilegajo se, zato se ne zvijajo in jih lahko nosite pod oprijetimi hlačami, pod katerimi bi lahko bile vidne noge kratkih hlač ali boksaric. Udobne in funkci...

Ne dovolite, da bi vas utesnjeno in neudobno spodnje perilo omejevalo. Če ste moški izrazitejše postave in ne marate daljših nog, vam bodo ustrezale spodnjice XXL za moške polne postave. Prilegajo se, zato se ne zvijajo in jih lahko nosite pod oprijetimi hlačami, pod katerimi bi lahko bile vidne noge kratkih hlač ali boksaric. Udobne in funkcionalne hlačke boste cenili tudi med športom, saj se boste zaradi minimalistične tkanine manj potili.

Kako izbrati moško preveliko spodnje perilo

Ne glede na to, ali imate nekaj odvečnih kilogramov, ste postavni ali pa vas je narava obdarila na pravih mestih, morate velikost spodnjega perila (in pižame) vedno prilagoditi svoji postavi. Ni hujšega od moškega spodnjega perila, ki se zažira v stegna in dimlje, stiska v pasu ali, nasprotno, štrli ven in se nenehno zvija. Če niste prepričani o svoji velikosti, vzemite krojaški meter in se izmerite v pasu. Pri izbiri moške prevelike mode upoštevajte tabele velikosti posameznih proizvajalcev.

Pokaži več

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Vrsta gume
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Dolžina hlačk
Več... Manj
Filter

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-5 od 5 predmetov
1-5 od 5 predmetov