Poletni Black Friday! Popusti do -80 %
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pakiranje s popustom

Osrečite sebe in partnerja ter si kupite nove hlače. Pri Trenýrkárna.cz boste našli moške hlače vseh dolžin, velikosti in krojev, tako da boste lahko izbirali med hlačami za domov, kratkimi hlačami za na plažo ali športnimi dresi. Tu bodo svoje mesto našli zagovorniki preproste elegance, športni navdušenci in ljubitelji kakovostnih oblačil, ki...

Osrečite sebe in partnerja ter si kupite nove hlače. Pri Trenýrkárna.cz boste našli moške hlače vseh dolžin, velikosti in krojev, tako da boste lahko izbirali med hlačami za domov, kratkimi hlačami za na plažo ali športnimi dresi. Tu bodo svoje mesto našli zagovorniki preproste elegance, športni navdušenci in ljubitelji kakovostnih oblačil, ki jih čakajo moške oblikovalske hlače Calvin Klein in Tommy Hilfiger. Kaj pa, če se naročena oblačila ne prilegajo? Brez skrbi - v 120 dneh ga lahko brezplačno vrnete ali zamenjate.

Kaj pa šport? Posegajte po funkcionalnih oblačilih

Ne glede na to, ali redno tečete, vadite v telovadnici ali se ukvarjate z jogo, boste cenili udobna in predvsem funkcionalna oblačila za vsak šport. Njegova prednost je, da učinkovito odvaja znoj, vpija neprijetne vonjave in ima odlične termoregulacijske lastnosti. V primerjavi z običajnimi oblačili se tudi po več pranjih ne iztrga zlahka. Zato zamenjajte klasično spodnje perilo za funkcionalno spodnje perilo, oblecite športne gamaše in uživajte v svojem najljubšem športu.

Pokaži več

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Vrsta gume
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Dolžina hlačk
Več... Manj
Filter

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-12 od 12 predmetov
1-12 od 12 predmetov