Poletni Black Friday! Popusti do -80 %
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pakiranje s popustom

Iščete moške kratke hlače, v katerih se lahko odpravite v mesto, na plažo in na šport? Ali pa iščete udobne trenirke za doma? Pri Trenýrkárna.cz boste našli moške hlače vseh dolžin, velikosti in krojev, med katerimi boste zagotovo izbrali. Tu bodo svoje mesto našli zagovorniki preproste elegance, športni navdušenci in ljubitelji oblačil blagov...

Iščete moške kratke hlače, v katerih se lahko odpravite v mesto, na plažo in na šport? Ali pa iščete udobne trenirke za doma? Pri Trenýrkárna.cz boste našli moške hlače vseh dolžin, velikosti in krojev, med katerimi boste zagotovo izbrali. Tu bodo svoje mesto našli zagovorniki preproste elegance, športni navdušenci in ljubitelji oblačil blagovnih znamk, ki jih čakajo moške kratke hlače blagovnih znamk Calvin Klein, Puma ali Tommy Hilfiger.

Kaj pa šport? Posegajte po funkcionalnih oblačilih

Medtem ko boste za vsakodnevno nošenje uživali v oblačilih iz bombaža, modala ali liocella, boste za šport našli funkcionalne kratke hlače ali gamaše za moške. V nasprotju z običajnimi oblačili učinkovito odvajajo znoj, vpijajo neprijetne vonjave in imajo odlične termoregulacijske lastnosti, kar pomeni, da vas poleti hladijo, pozimi pa grejejo. To je tudi namen termoprijema , ki ga pozimi priporočamo nositi pod športnimi hlačami.

Pokaži več

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Vrsta gume
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Dolžina hlačk
Več... Manj
Filter

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-2 od 2 predmetov
1-2 od 2 predmetov