120 dni za vrnitev blaga
98 % strank priporoča trgovino
Več kot 350.000 kosov spodnjega perila po ugodnih cenah
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pakiranje s popustom

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Vrsta gume
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Dolžina hlačk
Več... Manj
Filter

Moške športne gamaše vam bodo prišle prav, če se ukvarjate s tekom, pohodništvom ali tekom na smučeh. Ohranile vas bodo suhe in tople ter vam omogočile največjo svobodo gibanja. In kako se znajti v široki ponudbi gamaš? Stavite na preverjene športne gamaše Horsefeathers ali Under Armour. Iščete druga športna oblačila ali oblačila za prosti čas?...

Moške športne gamaše vam bodo prišle prav, če se ukvarjate s tekom, pohodništvom ali tekom na smučeh. Ohranile vas bodo suhe in tople ter vam omogočile največjo svobodo gibanja. In kako se znajti v široki ponudbi gamaš? Stavite na preverjene športne gamaše Horsefeathers ali Under Armour. Iščete druga športna oblačila ali oblačila za prosti čas? Oglejte si moške majice, majice in ne pozabite na moško spodnje perilo.

Kako izbrati športne gamaše za moške

Športne gamaše zagotavljajo popolno svobodo gibanja brez trenja, kar zmanjšuje nevarnost odrgnin. Tesna bližina tkanine prav tako pomaga ogreti in dobro prekrvaviti mišice. Toda kako izbrati prave? Funkcionalne tekaške in fitnes gamaše se morajo predvsem odlično prilegati vašemu telesu (pravzaprav kot druga koža) ter dobro vpijati vlago in se hitro sušiti. Če se tudi pozimi ne želite odpovedati svojemu najljubšemu športu, si priskrbite funkcionalno spodnje perilo ali izolirane gamaše, ki vas bodo zanesljivo zaščitili pred mrazom.

Pokaži več

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-5 od 5 predmetov
1-5 od 5 predmetov