120 dni za vrnitev blaga
98 % strank priporoča trgovino
Več kot 350.000 kosov spodnjega perila po ugodnih cenah
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pakiranje s popustom

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Filter

Uživajte v športu v polni meri! Oblecite moško funkcionalno spodnje perilo za športnike in bodite pripravljeni na najboljšo predstavo svojega življenja. Športno perilo učinkovito odvaja znoj in vpija neprijetne vonjave, poleg tega pa ima večjo vzdržljivost in boljše termoregulacijske lastnosti. Zato zamenjajte klasično spodnje perilo za funkcio...

Uživajte v športu v polni meri! Oblecite moško funkcionalno spodnje perilo za športnike in bodite pripravljeni na najboljšo predstavo svojega življenja. Športno perilo učinkovito odvaja znoj in vpija neprijetne vonjave, poleg tega pa ima večjo vzdržljivost in boljše termoregulacijske lastnosti. Zato zamenjajte klasično spodnje perilo za funkcionalne bokserice ali hlačke, obujte športne nogavice in se lotite podiranja osebnih rekordov. 

Kako izbrati športno perilo za moške

Ne glede na to, ali izbirate moška ali ženska športna oblačila, je najpomembneje, da se vam popolnoma prilegajo - da se nikjer ne stiskajo ali zvijajo. Idealna izbira so tesno prilegajoče se moške bokserice ali spodnjice, ki jih lahko v hladnih mesecih dopolnite s funkcionalnim telovnikom. Preverite tudi kakovost uporabljenih materialov. Medtem ko spodnje perilo iz sintetičnih vlaken, kot sta poliamid ali poliester, učinkovito odvaja znoj in se hitro suši, bokserice iz bambusovih vlaken ali volne merino absorbirajo vonj, delujejo antibakterijsko in ne dražijo.

Pokaži več

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-30 od 280 predmetov
na stran
1-30 od 280 predmetov