120 dni za vrnitev blaga
98 % strank priporoča trgovino
Več kot 350.000 kosov spodnjega perila po ugodnih cenah
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pakiranje s popustom

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Vrsta gume
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Dolžina hlačk
Več... Manj
Filter

Ali znate prepoznati zagrizenega športnika? Ni mu žal investirati v funkcionalne športne nogavice. Dobro vedo, da bodo poskrbele za potovanje ali dirko brez odrgnin in mehurjev, poleg tega pa odvajajo znoj in zmanjšujejo vonj tudi po napornem pohodu ali teku. Za razliko od običajnih nogavic jih odlikujejo večja vzdržljivost, učinkovitejše odvaj...

Ali znate prepoznati zagrizenega športnika? Ni mu žal investirati v funkcionalne športne nogavice. Dobro vedo, da bodo poskrbele za potovanje ali dirko brez odrgnin in mehurjev, poleg tega pa odvajajo znoj in zmanjšujejo vonj tudi po napornem pohodu ali teku. Za razliko od običajnih nogavic jih odlikujejo večja vzdržljivost, učinkovitejše odvajanje znoja, večja toplota in antibakterijski učinki, ki se dosežejo na primer z dodatkom srebrovih vlaken. Mimogrede - iz istih razlogov je tudi pri športnih aktivnostih vredno nositi funkcionalno spodnje perilo pod oblačili. 

Odlično prilegajoče se nogavice v priročnem paketu

Ali tudi vi občasno iz pralnega stroja potegnete nogavico, ki ji manjka drugi par? Ne glede na to, ali gre za požrešni pralni stroj ali nenavadnega jedca, je najbolje, da se založite z nogavicami. Pošljimo vam ugoden paket dveh do šestih športnih nogavic ali pa si oglejte našo široko ponudbo odlično prilegajočih se ženskih in moških nogavic za vsakodnevno nošenje.

Pokaži več

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-30 od 97 predmetov
na stran
1-30 od 97 predmetov