120 dni za vrnitev blaga
98 % strank priporoča trgovino
Več kot 400.000 kosov spodnjega perila po ugodnih cenah
Velikanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pakiranje s popustom

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Vrsta gume
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Dolžina hlačk
Več... Manj
Filter

V novem spalnem oblačilu lahko mirno spite. V svojo garderobo vključite udobno žensko pižamo ali žensko nočno srajco in uživajte v romantičnih trenutkih ob kaminu, lepem večeru s skupino prijateljic ali vikend zajtrku v puhovi odeji. Za vsakogar imamo nekaj - ne glede na to, ali imate raje romantične srajce, dizajnerske pižame ali udobne ženske...

V novem spalnem oblačilu lahko mirno spite. V svojo garderobo vključite udobno žensko pižamo ali žensko nočno srajco in uživajte v romantičnih trenutkih ob kaminu, lepem večeru s skupino prijateljic ali vikend zajtrku v puhovi odeji. Za vsakogar imamo nekaj - ne glede na to, ali imate raje romantične srajce, dizajnerske pižame ali udobne ženske kratke hlače in majice za spanje.

Kako izbrati pravo žensko pižamo? 

Se ponoči nenehno premetavate, ker vam je v pižami neudobno ali se znojite? Novo spalno oblačilo izberite tako, da bo dovolj ohlapno in izdelano iz kakovostnih materialov. Izbiro prilagodite letnemu času - medtem ko boste v vročih poletnih nočeh cenili pižamo s kratkimi rokavi ali satenasto srajco, boste pozimi našli flanelno pižamo z dolgimi rokavi in hlače, ki vas bodo zanesljivo ogrele.

Pokaži več

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-30 od 72 predmetov
na stran
1-30 od 72 predmetov