120 dni za vrnitev blaga
98 % strank priporoča trgovino
Več kot 400.000 kosov spodnjega perila po ugodnih cenah
Velikanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pakiranje s popustom

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Vrsta gume
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Dolžina hlačk
Več... Manj
Filter

Privoščite si zaslužen počitek v udobni ženski pižami z dolgimi hlačami, ki je kot nalašč za sproščujoče večere ob kaminu, hladne noči in lenobna jutra ob koncu tedna z zajtrkom v postelji. Zato na nič ne čakajte, zavijte se v toplo pižamo, pripravite si skodelico vročega čaja in ne dajte mrazu priložnosti! Takoj ko se začne poletna vročina, v ...

Privoščite si zaslužen počitek v udobni ženski pižami z dolgimi hlačami, ki je kot nalašč za sproščujoče večere ob kaminu, hladne noči in lenobna jutra ob koncu tedna z zajtrkom v postelji. Zato na nič ne čakajte, zavijte se v toplo pižamo, pripravite si skodelico vročega čaja in ne dajte mrazu priložnosti! Takoj ko se začne poletna vročina, v omari naredite prostor za satenaste pižame s kratkimi rokavi, ki so hladne in odlično dihajo. 

Zaspite kot v sanjah

Naravni materiali, kot sta bombaž in bambusova vlakna, ki odlično vpijajo znoj, maksimalno dihajo in so primerni tudi za ljudi z občutljivo kožo, imajo pomembno vlogo pri spalnih oblačilih. Še posebej priljubljene so bombažne pižame z nizko vsebnostjo likre, ki zagotavlja ne le mehkobo in lahkotnost, temveč tudi toplotno udobje v hladnejših nočeh. Iz istega razloga posezite po flanelu, ki je zelo prožen, mehak in prijetno topel. 

Pokaži več

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-18 od 18 predmetov
1-18 od 18 predmetov