Black Friday
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Black Friday

Nosite pižamo samo za spanje ali ste tudi vi podobni nam in se radi zadržujete v udobni pižami tudi med prostim dnevom ali ob koncu tedna? Tukaj boste našli ženske pižame, ki so kot nalašč za vroče poletne večere, noči in seveda dneve. Zato ne oklevajte več in zamenjajte zbledele spalne srajce za spodobno žensko pižamo s kratkimi hlačami. Kaj ...

Nosite pižamo samo za spanje ali ste tudi vi podobni nam in se radi zadržujete v udobni pižami tudi med prostim dnevom ali ob koncu tedna? Tukaj boste našli ženske pižame, ki so kot nalašč za vroče poletne večere, noči in seveda dneve. Zato ne oklevajte več in zamenjajte zbledele spalne srajce za spodobno žensko pižamo s kratkimi hlačami. Kaj če se ohladi? V tem primeru se zavijte v bombažno ali flanelno pižamo z dolgimi rokavi in dolgimi hlačami, da vam bo zanesljivo toplo.  

Zaspite kot v sanjah

Bombažna pižama je klasika, ki ne sme manjkati v nobeni ženski garderobi. Še posebej priljubljene so pižame iz bombaža z nizko vsebnostjo likre. To zagotavlja ne le mehkobo in lahkotnost, temveč tudi toplotno udobje v hladnejših nočeh. Iz istega razloga posezite po flanelu, ki je zelo prožen in mehak. Poleti pa dajte prednost satenu, ki je prijetno hladen na koži in vam omogoča nemoten spanec. 

Pokaži več

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Vrsta gume
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Dolžina hlačk
Več... Manj
Filter

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-21 od 21 predmetov
1-21 od 21 predmetov