120 dni za vrnitev blaga
98 % strank priporoča trgovino
Več kot 400.000 kosov spodnjega perila po ugodnih cenah
Velikanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pomladanska razprodaja! Popusti do -80 %
Pakiranje s popustom

Filtriranje po kategorijah

Velikost
Več... Manj
Blagovna znamka
Več... Manj
Večpredstavnostni paket
Več... Manj
Barva
Več... Manj
Material
Več... Manj
Tip
Več... Manj
Vrsta gume
Več... Manj
Drugo
Več... Manj
Dolžina hlačk
Več... Manj
Filter

Razveselite se in v svojo garderobo dodajte nočno srajco z dolgimi rokavi ali naramnicami. Udobna nočna srajca za spanje je kot nalašč za romantične trenutke ob kaminu, lepotni večer s skupino prijateljic ali vikend zajtrk v perini. Takoj, ko se začne hladno vreme, pa se preoblecite v flanelno pižamo z dolgimi rokavi in dolge hlače, da vam bo t...

Razveselite se in v svojo garderobo dodajte nočno srajco z dolgimi rokavi ali naramnicami. Udobna nočna srajca za spanje je kot nalašč za romantične trenutke ob kaminu, lepotni večer s skupino prijateljic ali vikend zajtrk v perini. Takoj, ko se začne hladno vreme, pa se preoblecite v flanelno pižamo z dolgimi rokavi in dolge hlače, da vam bo toplo. 

Kako izbrati idealno žensko pižamo? 

Izberite novo spalno obleko, ki bo udobna, zračna in izdelana iz kakovostnega materiala. Izbiro prilagodite letnemu času. V zimskih mesecih vam bodo prišle prav bombažne ali flanelne ženske pižame, saj so prijetno tople, poleti pa boste cenili tanke pižame s kratkimi rokavi in spalne hlače iz hladnega satena. V vsakem primeru vlagajte v kakovost, da bo vaša pižama tudi po številnih pranjih ohranila obliko in živahne barve. 

Pokaži več

Vrh

Najboljši prodajalci

Najvišje ocenjeno

Najnovejše

Najcenejši

Najdražji

1-12 od 12 predmetov
1-12 od 12 predmetov